2011. december 25., vasárnap

Gyönyörű fotel, 3 éves, csak egy hétig! - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Üdvözöllek az aukciómon!
Most csak egy hétig lesz fenn mindenünk, mert rajtaütésszerűen kaptam állást külföldön, amit lehet eladnánk, ezért mindent sürgősen, ár alatt árulunk, nézz körbe nálunk, biztos találsz valamit, aminek örülsz!
Ez egy három éves, nagyon design-os, JYSK-ben akciósan 10000 Ft-ért vásárolt törtfehér-bézs színű fotel.
Hibáját fényképeztem, hátul megdörzsölte picit a fal, de igazából soha nem üldögéltünk benne, szóval szerkezetileg nincs elhasználva. ( A picik pelenkázótáskáját, és néha ruhákat tartottam rajta..: ))
Teljes szélessége: 67, 5 cm                              Háttámla magassága: 65 cm
Teljes mélysége: 71 cm                                    Ülőfelület: 54x49 cm
Teljes magassága: 96 cm
Mindenképp olvasd el a következő szövegrészt, minden termékem két hétig lesz fenn, utána külföldre utazunk, átvétel 16. -a után Szentmártonkátán lesz lehetséges, utána postázás már nincs, és interneten való kommunikáció csak Január 10. e után.
Figyelem!   Ha vásároltál, 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, különben negatív értékeléssel visszarakom a terméket.
Sok baba és gyerekruhát rakok fel folyamatosan, ahogy időm engedi, nézz körbe! Bizonyos mennyiségnél a fele postát állom, de ezt is előre meg kell beszélni!
Mivel sok mindent rakok fel, ha érdeklődsz valamiért, kérdezz, az a legtisztább, és akkor tüzetesebben átvizsgálom a bizonyos terméket, de egyelőre csak átfutva vannak fenn, és azokat a hibákat írtam le, amiről eleve tudtam, vagy elég szembetűnő ahhoz, hogy észrevegyem.
Ami kopott, bolyhos, vagy régi fazon, azt játszósként árulom, de ezek között is lehetnek egész szépek, valamint a játszósnak az ára is olyan, amiért megéri megvenni.
Lesznek 1 forintos aukcióim is!
Kérdezz, kérdezz, kérdezz!
Minden csak két hétig lesz fenn, nem indítok újra semmit!
Személyes átvétel csak a lakcímen lehetséges a XVII, kerületben!
Köszönöm, hogy figyelembe veszed ezeket!: )
Jó licitálást kívánok!


Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-18 11:26
. Gyönyörű fotel, 3 éves, csak egy hétig! - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése